Anet Kazemier

Anet Kazemier,(1964)
Multidisciplinair kunstenaar

Nu woonachtig te Hilversum, maar geboren en getogen in het noorden opgegroeid op de boerderij op het platteland.. Veel vrijheid en natuur veel buiten, grote inspiratiebron.. 

Na m’n opleiding aan de agrarische school, meerdere opleidingen gevolgd tot bloemist, heden ten dage nog steeds werkzaam in de bloemenwereld, naast mijn kunstenaarschap.

Door de jaren heen verschillende opleidingen gevolgd die mij gebracht hebben tot waar ik nu ben, woon en werk.. o.a. Meesterbinder opleiding te Zwolle, (bloemkunstenaar), Fotovakschool te Amsterdam en als laatst Vrije Academie voor Beeldende Kunst te Zeist..

Na m’n eindexamen expositie van de VABK, die plaats vond in Gate 51 te Hilversum (2016). Dit is een locatie waar naast een expositieruimte ook meerdere kunstenaars een atelierruimte hebben, had ik het geluk daar ook een ruimte te bemachtigen van waaruit ik nu werk.

Daar houden we ook regelmatig gezamenlijke expositie, en doe mee met open atelier routes van ArtH waar ik sinds 2019 ook aan verbonden ben. ArtH probeert op verschillende locaties exposities te organiseren en heeft o.a. een winkelruimte in Hilversum gehuurd voor kunstenaars om hun kunst te exposeren en te verkopen.

Verder werk ik autonoom, maar ook in opdracht, daarvoor bestaat de mogelijkheid mij te contacten en mijn atelier te bezoeken voor overleg.

Anet Kazemier

Portfolio

Expositie

Lente expo:

24 maart 2024
(12:00 tot 17:00)

GATE 51 Ateliers:

Noodweg 51,

Hilversum

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Contact

Verder werk ik autonoom, maar ook in opdracht, daarvoor bestaat de mogelijkheid 
mij te contacten en mijn atelier te bezoeken voor overleg.